Održan drugi sastanak Međuministarske komisije za pitanje zajednica

Međuministarska komisija za pitanja zajednica, koja je nedavno formirana, a čiji je osnovni zadatak praćenje sprovođenja propisa koji se tiču prava zaštite zajednica, danas je održala drugi sastanak.

Na drugom sastanku Međuministarske komisije za pitanja zajednica uz manje izmene usvojeni su Poslovnik o radu, Plan rada međuministarske komisije za zajednice, kao i Predlog za usvajanje strategije za zaštitu i promociju jezičkih prava, navodi se u saopštenju za javnost.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."