Odložen koncert u Kosovskoj Mitrovici

Koncert koji je trebalo da se održi večeras na platou Tehničke škole u Kosovskoj Mitrovici,odlaže se za 20. jun zbog tragične smrti Nikole Anđelkovića iz Zvečana.

Na koncertu koji će se održati u ponedeljak,20.juna od 20 časova u okviru Sabora kulturnog stvaralaštva Srbije koji se u Kosovskoj Mitrovici održava do 19.juna, nastupiće Zvezde Granda: Petar Mitić, Tijana Milentijević, Slobodan Ćurković-Sloba i Trokadero bend. Gost je Milan Simić.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."