GI SDP poziva na izradu plana za suzbijanje nasilja

Zbog poslednjih dešavanja u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu Gradjanska inicijativa SDP-Oliver Ivanović izrazila je duboku zabrinutost i istakla da se mora napraviti strategija kako bi se zaštitili mladi ljudi.

“Ono što je najteže je uzrast učesnika teških incidenata i dodatno je upozorenje svima nama, da se mladi ljudi moraju zaštititi. Krajnje je vreme da se napravi strategija, koja bi mladima omogućila da se pravilno razvijaju. Zbog njih i njihove budućnost, pozivamo sve gradjane, političke organizacije, policiju, obrazovne ustanove i predstavnike civilnog sektora da zajedno pomognemo, da naši gradovi budu bezbedni”, navodi se u saopštenju za javnost.

 

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."