• Početna>
  • Vesti>

Održan drugi memorijalni turnir “Kosta Gvozdić Kole”

Drugi memorijalni turnir “Kosta Gvozdić Kole” održan je u četvrtak 26. maja u sali oš „Branko Radičević“ u Kosovskoj Mitrovici. Turnir je pokrenut u znak sećanja na “sugrađanina, kolegu I prijatelja”, kažu organizatori.

“Na turniru je  učestvovalo oko 20 ekipa koje je činilo po 5 igrača, a  igrao se basket “ 3 na 3“.  Nadmetanje je počelo oko 17:00 i trajalo do večernjih časova.  Pobednik turnira je ekipa iz Zvečana sa popularnim imenom  „Špic mala 2“, a drugoplasirana je ekipa, simpatičnog naziva “Volovi”, koja je inače bila najmlađa na turniru, dok se  na trećem mestu se našla ekipa  “Dab nejšn”, navodi se u saopštenju organizatora.

Pored OŠ. Branko Radičević, zahvalnice za doprinos održavanju turnira dobili su Opština Zvečan, Opština Kosovska Mitrovica, Prirodno-matematički fakultet, Kosmetput-inžinjering, Muzička škola “Miodrag  Vasiljević”, RHMK Trepča, I Studentski centar Priština – Kosovska Mitrovica.

Organizatori ističu da je turnir bio uspešan, kao I to da je njihova želja da on postane tradicionalan, kako bi se očuvala uspomena na Kostu Gvozdića Koleta.

Comments

Pročitaj još