Memorijalni turnir “Kosta Gvozdić Kole” u Kosovskoj Mitrovici

Memorijalni turnir u basketu “Kosta Gvozdić Kole“ održaće se u četvrtak, 26. maja u 17 časova u Kosovskoj Mitrovici. Turnir će se igrati na terenu Tehičke škole “Mihailo Petrović Alas”, ukoliko vremenske prilike to budu dozvolile. U suprotnom, turnir će se održati u sali OŠ. „Branko Radičević“.
„Ovo je druga godina da organizujemo turnir. Prošle godine imali smo skoro 20 ekipa. I ove godine prijava je besplatna“, kaže Đorđe Spasojević, jedan od organizatora turnira.
Svi zainteresovani mogu se prijaviti na sledeće načine: pozivom na broj 064/534-6119 ili na FB grupi. Prijave će se primati i u Studentskoj kancelariji Pravnog fakulteta.
“Ideja nam je da se družimo, da se setimo našeg kolege i prijatelja Koste, koji je mnogo doprineo studentskom organizovanju na Prirodno-matematičkom fakultetu”, kaže Spasojević. “Organizaciju turnira podržala je i Kostina porodica”, kaže Slobodan Milentijević.

Turnir su pomogli Prirodno-matematički fakultet, Studentski centar Priština – Kosovska Mitrovica, RHMK Trepča i drugi.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."