Kilometarske kolone automobila na prelazu Jarinje ceka ulazak na Kosovo

Veliki broj automobila čeka na administrativnom prelazu Jarinje da uđe na Kosovo i Metohiju, kaže naš dopisnik sa lica mesta. Usled predstojećih praznika pojačan je intenzitet saobraćaja,a kolone su kilometarske.
Portparol kosovske policije Baki Keljani kaže za Radio Kosovska Mitrovica, da nema informaciju o kolonama i čekanju na Jarinju, ali i da to nije u nadležnosti kosovske policije, s obzirom da je kolona automobila koja čeka s druge strane prelaza, te da ne zna razlog zadržavanja,a ni informaciju da su kolone kilometarske. Keljani kaže da nema informacija da kosovska policija zadržava vozila duže nego što uobičajena procedura nalaže.
Nismo uspeli da kontaktiramo nadležne MUPa Srbije za prelaz Jarinje.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."