• Početna>
  • Vesti>

Spirić: Podrška Vlade ključna za budućnost na ovim prostorima

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić izjavio je za Opštinski portal, da je veoma zadovoljan rezultatom koji je postigla Srpska napredna stranka u Kosovskoj Mitrovici i da se zahvaljuje građanima na velikoj podršci koju su dali Aleksandru Vučiću.

“Zahvalan sam građanima Kosovske Mitroice za podršku koju su dali politici Aleksandra Vučića, a koju smo mi sledili unapređujući sve segmente života naših sugrađana. Pokazali smo da možemo da uradimo mnogo za kratko vreme i da su naše aktivnosti, kada je u pitanju unapređenje životnog standarda, transparetne i vidljive na svakom koraku. Politika koju smo sprovodili zajedno sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju doprinela je da više stotina naših sugrađana dobije krov nad glavom, stručno se osposobi i uposli na određenim poslovima u smislu javnih radova. Kosovska Mitrovica je danas Opština sa modernom infrastrukturom, sa uređenim sistemom i sa mnoštvom stručno osposobljenih mladih ljudi koji će, zasigurno, u bliskoj budućnosti imati priliku da se profesionalno angažuje u nekoj od opštinskih institucija. Kao predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica, poručujem da ću u buduće još intezivnije raditi sa svojim saradnicima, kao i sa svim odeljenjima Opštinske uprave na daljem uređivanju i sređivanju naše opštine uz bezrezervnu pomoć Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju”.

Aleksandar Spirić je naglasio da se danas u Kosovskoj Mitrovici živi bolje i da je dosadašnja i buduća podrška Vlade Republike Srbije ključna za budućnost na ovim prostorima.

Comments

Pročitaj još