Srpski “delfini” sutra u Leposaviću, Kosovskoj Mitrovici i Gračanici

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić biće sutra domaćini vaterpolo reprezentaciji Srbije, prilikom posete aktuelnih svetskih i evropskih prvaka Kosovu i Metohiji.

Srpski vaterpolo reprezentativci, u okviru akcije Vaterpolo saveza Srbije „Turneja šampiona“ tokom martovskih priprema za Olimpijske igre, posetu Kosovu i Metohiji počeće u Leposaviću u 11,30 sati susretom sa meštanima ispred hrama Svetog Vasilija Ostroškog u centru ovog mesta. U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, susret će biti upriličen u sporstkoj sali u Leposaviću.

Nakon toga, srpski vaterpolo reprezentativci posetiće Kosovsku Mitrovicu, gde će u 13,30 sati u amfiteatru Fakulteta tehničkih nauka razgovarati sa studentima Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

Jednodnevnu posetu južnoj srpskoj pokrajini svetski i evropski šampioni završiće u Gračanici. Nakon dočeka ispred zgrade Opštine u 15,30 sati (u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, doček će biti organizovan u sali Doma kulture), obići će spomenik Milošu Obiliću i posetiće manastir Gračanica.

Comments