Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica čestitao građanima predstojeće praznike

Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica čestita novogodišnje i božićne praznike građanima Kosovske Mitrovice.

“Svim građanima čestitamo predstojeće praznike, u nadi da će ih proslaviti u miru”, poručio je danas u Kosovskoj Mitrovici predsednik Pirvremenog organa Aleksandar Spirić. On je dodao da razume građane koji nisu sigurni u ispunjenje svih ciljeva, ali istakao da je potrebno strpljenje i zajedničko zalaganje za bolju budućnost.

„Verujemo da će se u godini pred nama ostvariti zajedničke želje. Pre svega, opstanak na večitim ognjištima, jačanje institucija, i neprekidna podrška Vlade Republike Srbije u ostvarivanju boljih uslova za život i perspektive za našu decu“, rekao je Spirić.

„Biće mnogo izazova, ali strpljenje i jedinstvo mora da bude ključ“, istakao je Spirić i dodao da će Privremeni organ i u budućnosti raditi u interesu svih građana.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."