• Početna>
  • Vesti>

Predao se lopov koji je 14. avgusta opljačkao mesaru u ulici Sutjeska

Foto: Kosovska policija

Kosovskoj policiji predao se lopov koji je još prošle nedelje izvršio krađu u mesari North City u severnom delu Mitrovice. Reč je o Albancu sa Kosova koji je i u prošlosti vršio slična krivična dela, a protiv kog je pokrenuto čak 26 slučajeva, potvrdili su iz KP za KoSSev.

Krađa u ovoj mesari koja se nalazi u ulici Sutjeska, izvršena je 14. avgusta oko 23.00.

Osumnjičeni je tada nasilno obio vrata i ukrao oko 6,000 dinara, lap top HP u vrednosti od 400 evra i mobilni telefon za koji se procenjuje da vredi 150 evra, navode iz policije kojoj je slučaj prijavljen dan kasnije.

Patrolne jedinice su potom zajedno sa istražiteljima regiona Sever pokrenuli istragu.

„Gledali su kamere, identifikovali sve moguće kamere u gradu koje bi mogle da nas povežu ili da nam daju bilo kakav pogled na osumnjičena lica“, navode.

U međuvremenu je i identifikovano osumnjičeno lice.

Reč je o Albancu sa Kosova 1987. godište, kojeg policija nije pronašla iako je, kako tvrde, više puta vršen pretres njegove kuće.

Ova osoba se, međutim, danas predala Kosovskoj policiji regiona Sever.

„Saslušan je u prisustvu advokata i predao ukradene stvari“, naveli su.

Policija je nakon provere muškarca zaključila da je u pitanju recidivista, odnosno da je vršio slična krivična dela u prošlosti. Preciziraju da je reč o ukupno 26 slučajeva.

Lopovu je zatim određeno 48-časovno zadržavanje, dok će, potvrdili su iz policije, ono što je kradeno biti vraćeno vlasniku.

Comments

Pročitaj još