• Početna>
  • Vesti>

JKSP doniralo OŠ “Banović Strahinja” mašine za održavanje zelenih površina

Foto: JKSP Zvečan

Javno komunalno i stambeno preduzeće Zvečan doniralo je OŠ “Banović Strahinja” u Banjskoj mašine za održavanje zelenih površina.

Tom prilikom dodeljeni su trimer za travu, uređaj za održavanje školskog dvorišta, kao i grabulje i lopate.

Direktor JKSP “Zvečan” Nenad Radovanović izjavio je da je izuzetna čast što je u mogućnosti da pomogne svojim sugrađanima i prijateljima kao i da je voljan da svaki dobijeni zahtev razmotri sa tendencijom ka pozitivnom ishodu.

“Mogućnost da se nekome pruži pomoć, u skladu sa našim mogućnostima, u svakome od nas budi samo pozitivna osećanja, radost, ponos, zadovoljstvo, a to je svakako nešto što nam je u ovim teškim trenucima preko potrebno, stoga se uvek, bez razmišljanja, odazovemo svakom pozivu i damo svoj maksimum da ostvarimo pozitivne rezultate. Odnos između ove dve institucije traje godinama, a danas je utvrđen našom mogućnošču da doniramo neophodne mašine koje će osoblju škole omogućiti da se lakše izbore sa svim izazovima koje nam ovo leto donosi” naveo je Radovanović.

Direktor OŠ “Banović Strahinja” Dragan Lazarević se zahvalio na donaciji i poručio da će škola uz pomoć navedenih mašina, biti spremna za narednu školsku godinu.

Comments

Pročitaj još