Neverne bebe u Gračanici: Ovo je naša noć

Foto: Kim

Popularna pop-rok grupa Neverne bebe održala je večeras koncert u Gračanici. „Ovo je noć za pamćenje“, poručili su članovi grupe nakon nastupa.

Neverne bebe u Gračanici, prvi put nakon tačno deset godina. Koncert je održan u okviru „Vidovdanskih svečanosti“.

Članovi grupe koju predvodi Milan Đurđević, izvodili su svoje najveće hitove, a publika je posebno reagovala na „Tužnu pesmu“, „Dvoje“, „Veliki je bog“, „Kuća za spas“, „Kaži gde je ljubav?“. Na poslednje pitanje je upravo odgovorio osnivač grupe – „Ljubav je ovde u Gračanici“.

Za njih je ovo gostovanje posebno emotivno, ne samo što su došli nakon deset godina već, kako je Milan rekao, zato što se ponovo sreću sa prijateljima.

„Ja mislim da je puno vremena prošlo, ne smemo više da čekamo ovoliko, skratićemo rok, i mislim da ćemo nakon par godina da se ponovo vidimo. Fantastičan je osećaj, energija… Videli ste. Za nas fenomenalna. Ovo je jedna noć koja nama mnogo znači, a vidim i publici, vidim i ljudima. Dali smo puno energije, puno ljubavi, oni su nam to vratili, tako da svi ovi ljudi koji su večeras tu sutra će imati neko lepše i humanije lice. Biće lepši dan, mislim da će imati mnogo lepšu emociju, a to jeste suština muzike“, rekao je Milan Đurđević za Radio Kim nakon nastupa.

Pevačica Tijana Sretković deli mišljenje sa Milanom, ističući da su utisci nakon koncerta fenomenalni. 

„Mnogo bolji nego oni koji su bili pre deset godina, moram da priznam. Iskreno, nisam očekivala ovoliki narod. Presrećna sam. Lično, prezadovoljna i zaista ću pamtiti ovo. Za ovu godinu, ovo je verovatno naš najbolji koncert“.

Na našu konstataciju da su usrećili narod u Gračanici, Tijana kaže da je osećaj obostran. „Ja sam toliko ispunjena sa nekom pozitivnom energijom, ne osećam umor, ne osećam ništa osim fenomenalne gostoprimljivosti, ljubavi i energije koju smo večeras videli“, kazala je Tijana za Radio Kim.

Tijana poručuje da će vrlo rado doći ponovo kada ih Gračanica bude pozvala.

A osim publike iz Gračanice, sa Nevernim bebama su večeras pevali i meštani Štrpca, Kosovskog Pomoravlja, Kosovske Mitrovice.

Oni sa kojima smo večeras razgovarali kažu da su zadovoljni nastupom popularne grupe, te poručuju da su im ovakvi koncerti potrebni.

Nastup Nevernih beba organizovao je Dom kulture „Gračanica“ uz podršku Opštine Gračanica i Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Comments

Pročitaj još