• Početna>
  • Vesti>

Andrea Petronijević izabrana za Kosovku devojku Ibarskog Kolašina

U organizaciji Doma kulture“ Stari Kolašin“ a pod pokroviteljstvom Kancelarije za KiM i lokalne samouprave, održan je izbor za Kosovku devojku Ibarskog Kolašina. Po odluci žirija najlepša je Andrea Petronijević. Pokrovitelji ove manifestacije su obezbedili novčane nagrade za najlepšu devojku i prve dve pratilje.

Mlade, lepe, nasmejane u narodnim nošnjama devojke su oduševile publiku i žiri koji je imao težak zadatak da od deset devojaka izabere najlepšu. Titulu Kosovke devojke Ibarskog Kolašina ponela je petnaestogodišnja Andrea Petronijević, prva pratilja je Anđela Đurić a druga Natalija Veličković.

„Iskreno, malo sam šokirana, nisam ovo očekivala. Baš sam srećna i nadam se da ću svoju Opštinu predstaviti najbolje moguće“, rekla je prelepa Andrea.

U okviru Vidovdanskih svečanosti, Dom kulture „Stari Kolašin“ pripremio je niz kulturnih događaja.

„Ovde je još uvek normalno da devojka oseća i stid i da nekako nije u stanju ni kadra da pokaže svoju lepotu. Upravo je to problem u samom izboru jer je manji broj onih devojaka koje se javljaju i žele da se ističu. Ova manifestacija samo dokazuje da radimo prave stvari“, rekla je Andrijana Živanović, direktorica Doma kulture „Stari Kolašin.

Andrea Petronijević predstavljaće Ibarski Kolašin na finalnom izboru Kosovke devojke u Gračanici.

Comments

Pročitaj još