• Početna>
  • Vesti>

Petković: Bez ikakvog naloga i objašnjenja, juče je KP upala u dve srpske škole u Leposaviću i nedozvoljeno fotografisala školske prostorije

Foto: Tanjug

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković je reagovao na izjavu Kosovske policije kao i saopštenja te institucije, u kojoj su naveli da je prilikom jučeraršnjeg incidenta slučajno upotrebljen suzavac, ističući da “te laži ni pas sa maslom ne bi pojeo”.

“Laži tzv. Kosovske policije ni pas sa maslom ne bi pojeo! Kažu da se suzavac slučajno aktivirao, a maltretiranje i privođenje dece u prisustvu dugih cevi nazivaju „demokratskom procedurom“! Suzavcem na srpsku decu jer su pevala srpske pesme – to je pravo lice Kurtijevog terora!”, naveo je Petković na mreži Iks.

Petković je na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Iks dodao da je “Kosovska policija juče upala u dve srpske škole u Leposaviću” i bez dozvole slikala prostorije škole.

“I tu se ne završava obračun Kurtija sa srpskom decom. Bez ikakvog naloga i objašnjenja, juče je KP upala u dve srpske škole u Leposaviću i nedozvoljeno fotografisala školske prostorije. U srpskim institucijama koje su osnov formiranja ZSO, KP nema šta da traži!!!” naveo je Petković na Iksu.

Comments

Pročitaj još