Sahranjena Slavica Radulović

Foto: Radio Mitrovica sever

U prisustvu velikog broja sugrađana, rodbine, kolega i prijatelja danas je na groblju u Rudaru sahranjena Slavica Radulović. Od naše koleginice danas su se u velikom broju oprostili mnogi koji su je voleli i poštovali.

U ime porodice Radulović, koleginica i kolega iz Radio Televizije Srbije, Radio Prištine, Televizije Most, novinarskih udruženja i svih koji su je poznavali, oprostio se novinar i književnik Milan Mihajlović.

“Opaka i podmukla bolest istrgla je iz naših redova ali ne i iz naših srca i sećanja. Slavica je izgubila bitku sa bolešću. Njen odlazak je veliki gubitak i za novinarstvo, čiji je bila neumorni pregalac pune četiri decenije. Za novinara godine proglašena je 2012. a od Radio Televizije srbije gde je radila od 1999. godine, odlikovana je za hrabro izveštavanje. Priznanje je dobila i od Radija Kosovska Mitrovica i od grada.

Svojim visokoprofesionalnim odnosom prema radu, znanjem, hrabrošću, novinarskim iskustvom, bila je oslonac mlađim kolegama, prema kojima se odnosila majčinski”, rekao je Mihajlović. Zahvalio se svima koji su danas u Rudaru bili prisutni kako bi je ispratili na večni put.

Slavica je bila i ostaće uzor i ponos svojoj divnoj porodici i rodbini. Iza nje su ostala njena deca rođena u braku sa Dušanom Radulovićem, ćerka Sanja, sinovi Ivan i Nikola i njeni unuci.

Comments

Pročitaj još