• Početna>
  • Vesti>

KP: Pokušaj davanja mita policiji, zaplena oružja i hapšenje po nalogu suda

Foto Kosovska policija

Kosovska polcija u redovnom dvadesetčetvoročasovnom izveštaju navodi više slučajeva zaplene oružja bez dozvole, pokušaj podmićivanja, kao i hapšenje po nalogu suda na severu Kosova.

U Leposaviću, juče oko 12 časova, policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog muškarca pronašla i oduzela lovačku pušku sa sedam metaka za koju osumnjičeni nije imao dozvolu.

U odvojenom slučaju takođe u leposaviću, policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog muškarca pronašla i oduzela lovačku pušku, dve futrole i 115 metaka.

Sa obojicom osumnjičenih je obavljen razgovor a predmet je u redovnoj proceduri.

Slučaj hapšenja zbog pokušaja davanja mita je treći slučaj zaabeležen u opštini Leposavić. Naime, uhapšen je kosovski Srbin nakon što je ponudio mito policijskim službenicima kako mu ne bi izrekli novčanu kaznu.

Sa njim je obavljen razgovor i odlukom tužioca određen mu je pritvor.

U Zvečanu je muškarac u policijskoj stanici predao dve lovačke puške i revolver. U večernjiom satima takođe u Zvečanu, uhapšeno je jedno lice po nalogu suda. Za sada nema drugih informacija sem da se radi o muškarcu srpske nacionalnosti. Oba predmeta su takođe u redovnoj proceduri.

Comments

Pročitaj još