• Početna>
  • Vesti>

Fudbaleri ,,Kosmeta“ iz Leposavića osvojili prvo mesto na međunarodnom turniru u Budvi

Na Međunarodnom omladinskom fudbalskom turniru ,,Trofej Budve 2024″, u jakoj konkurenciji od 16 timova, fudbaleri Kosmeta iz Leposavića osvojili su prvo mesto.

,,Na tradicionalnom međunarodnom fudbalskom turniru koji se više od 10 godina održava u Budvi, naša ekipa imala je zadovoljstvo da ove godine bude učesnik u generaciji 2011-2012 godište. U konkurenciji od 16 timova, naši dečaci su zasluženo osvojili prvo mesto”, izjavio je trener Dejan Vukićević.

On je naglasio da su mladi fudbaleri iz Leposavića, odmerili snage sa Crvenom zvezdom iz Beograda, FK ,,AS” iz Golubovaca , FK ,,Fenix” iz Podgorice, Rudarom iz Kosovske Mitrovice i ekipom ,,Titograd”.

,U završnici velikog finala, naša ekipa je savladala ekipu Podgorice rezultatom 2:0. Pored toga što su deca pokupila simpatije publike kao dobri fudbaleri, isto tako su pokazali sportsko i lepo ponašanje i van terena”, naveo je Vukićević.

On je naglasio da je ovo je veliki uspeh kako za decu, tako i za klub i grad iz kog dolaze, a pre svega veliki motiv da nastave vredno treniraju, kako bi i u narednom periodu ostvarili još puno dobrih rezultata.

Comments

Pročitaj još