• Početna>
  • Vesti>

Elektrosever kreće sa očitavanjem brojila koje će trajati do 29.aprila

Foto: Radio Mitrovica sever Brojila sa računima u Severnoj Mitrovici

Kompanija „Elektrosever“ saopštila je da danas počinje “redovno očitavanje brojila u četiri opštine na severu Kosova i Metohije”.

Pojasnili su da će svim potrošačima u kategoriji domaćinstva, odnosno široka potrošnja, brojila biti očitana do 29. aprila i da će zaposleni „Elektrosevera“ očitavati brojila 19,22,23,24,25,26,27. i 29. aprila.
„Elektrosever“ moli potrošače da u tom periodu brojila budu dostupna za očitavanje, kako bi prikupljene informacije sa terena bile tačne i odgovarale ostvarenoj potrošnji električne energije.
Iz ove kompanije su pozvali potrošače koji nisu sklopili ugovor o snabdevanju sa „Elektroseverom“ da dođu u njihove poslovnice kako bi dobili potrebne informacije i kako navode otklonili sve eventualne nedoumice i potpisali ugovor.

Poručuju da im ugovor obezbeđuje stabilno snabdevanje električnom energijom koja je za 5 odsto niža od cene kod bilo kojeg drugog snabdevača i ujedno je najpovoljnija u regionu. Dodaju i da je dodatna pogodnost je i najniža cena energije za potrošnju do 800 kilovat-sati mesečno, što je više nego duplo u odnosu na zelenu zonu bilo gde.

Comments

Pročitaj još