• Početna>
  • Vesti>

Vučić: Čuvamo svoj slobodarski duh, nezavisnu politiku i borimo se za naš narod na KiM koji nikada nećemo ostaviti na cedilu

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u svojoj objavi na Instagramu da srpski narod na Kosovu i Metohiji nikada neće ostaviti na cedilu, da će se boriti za njega i čuvati slobodarski duh i nezavisnu politiku.

Vučić je, sumirajući utiske od prethodne nedelje, naveo da je njegova poseta Tirani, gde je razgovarao sa predstavnicima EU o Planu rasta za Zapadni Balkan, koji su kako je naveo, od izuzetnog značaja za dalji razvoj i približavanja evropskom tržištu.

“Za mene nema većeg interesa od jake i sigurne Srbije i bolje budućnosti našeg naroda i zato insistiram na tome da imamo više završenih puteva nego što smo planirali, da nastavimo sa ulaganjima u infrastrukturu, zdravstvo i nauku, da privučemo još više investicija. Uporedo sa ekonomskim jačanjem, mi čuvamo svoj slobodarski duh, nezavisnu politiku i borimo se za naš narod na KiM koji nikada nećemo ostaviti na cedilu” naveo je Vučić.

Naglasio je da su pred njima veliki poslovi i reforme.

“Pred nama su veliki poslovi i ozbiljne reforme koji će ubrzati ostvarenje naše vizije budućnosti i novog lica Srbije, a ja ću nastaviti da se borim, jače nego ikada, za svoju zemlju, za svoj grad i svoj narod” poručio je Vučić.

Comments

Pročitaj još