• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Kurtija i njegov režim pogađa aktivno delovanje Srpske liste

Foto: Srpska lista

Svestan da njegovi puleni nemaju nikakvu podršku srpskog naroda, Aljbin Kurti nastavlja da laže u nameri da blati Srpsku listu koja nikada nije i neće biti poslušnik nikome u Prištini, već verni borac za prava srpskog naroda i protivnik Kurtijevom planu o proterivanju srpskog naroda, saopštila je Srpska lista na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu.

“Kurtija i njegov režim pogađa aktivno delovanje Srpske liste da se međunarodnim predstavnicima i evropskoj i svetskoj javnosti ukaže na fašističke namere Prištine koji vode etničkom čišćenju srpskog naroda sa svojih vekovnih ognjišta” stoji u objavi.

Srpska lista ocenila je da je odluka o ukidanju dinara poslednji element Aljbina Kurtija “kojim se čini zločin protiv čovečnosti”.

“Nakon otimanja srpske zemlje, upucavanja srpske dece i građana, kršenja prava na lečenje i obazovanje, odluka o zabrani vakcinacije, odluka o ukidanju dinara je poslednji element plana Aljbina Kurtija kojim se čini zločin protiv čovečnosti jer se naši sunarodnici stavljaju u takav položaj da ne mogu da opstanu kao nacija na Kosovu i Metohiji” naveli su.

Kurti je pokušao da lažnim optužbama, montiranim postupcima i institucionalnim nasiljem oslabi položaj Srpske liste, dodali su.

“Čak je u politički život uveo neke ljude koji su poznati po korišćenju narkotika u radno vreme, pored njegovih specijalaca i njegovog lažnog gradonačelnika. Ipak njegov plan nije uspeo. Srpska lista je i dalje najjača politička organizacija srpskog naroda koja je uz svoj narod i svoju državu Srbiju” navodi se.

U objavi se navodi da “iznoseći laži o nekakvim aranžmanima Srpske liste sa predsednikom Ruske Federacije, Vladimirom Putinom”, Kurti pokazuje nervozu jer članovi Srpske liste imaju otvorena vrata i na istoku i na zapadu.

“Dok naši predstavnici vode razgovore sa visokim zvaničnicima SAD u sred Vašingtona, Kurti u SAD može samo kao turista, da obilazi muzeje i po nekog albanskog iseljenika. Ipak, sve dok Kurti i njegovi satrapi napadaju Srpsku listu to će biti najbolji dokaz da radimo u interesu srpskog naroda” zaključila je Srpska lista.

Comments

Pročitaj još