Strahinja Malinovski zadužio opremu FSS

Foto: OFK Dif

Prvi golman Crvene zvezde i član reprezentacije Srbije Strahinja Malinovski zadužio je opremu Fudbalskog saveza Srbije, saopšteno je iz OFK Dif.

“Strahinja Malinovski već nekoliko dana boravi u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde krči svoj put ka reprezentativnom dresu” naveli su iz OFK Dif.

Naime, Strahinja je skrenuo pažnju na sebe godinama unazad igrajući za mlađe kategorije OFK Dif, gde je na mnogim turnirima proglašavan za najboljeg golmana. To su uvideli i skauti FK Crvene zvezde, koji su brzo reagovali i doveli Strahinju u crveno-beli tabor.

Godinama unazad deca sa prostora Kosova i Metohije, kasnije i odrasli ljudi punili su sportske rubrike širom Srbije i sveta, poput Miloša Krasića, Nikole Lazetića, Gorana Djorovića, Bore Stevanovića, a tim putem sigurno ide i Strahinja Malinovski, rođen u Gračanici.

“Takođe, na prolećnom okupljanju FSS očekujemo još jednog Dif-ovca u reprezentaciji i to Filipa Kostića, koji je ove zime bio na širem spisku” istakao je trener OFK Dif Njegoš Bulatović.

Comments

Pročitaj još