• Početna>
  • Vesti>

Kosovska policija: Zaplenjeni narkotici u Kosovskoj Mitrovici; tri lica privedena

Foto: Radio Mitrovica sever, ilustracija

Kosovska policija zaplenila je protekle noći prilikom kontrole jednog vozila u severnom delu Kosovske  Mitrovici izvesnu količinu supstanci za koje se sumnja da su narkotici . Privedena su tri lica i njima je određen policijski pritvor u trajanju od 48h.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, policija je jutros, oko 3 i 15h, tokom rutinske kontrole, zaustavila vozilo marke Volkswagen Golf u kom su se nalazile tri osobe – N.M, M.T. i D.J.

„Nakon zaustavljanja vozila pod sumnjom da poseduju opojne supstance, vozilo je pretreseno iu njemu je pronađena sumnjiva količina kokaina i marihuane“  navedeno je u saopštenju dostavljenom na albanskom jeziku.

Tom prilikom, zaplenjeno je 10g supstance za koje se sumnja da je kokain i 98g sušene materije za koju se sumnja da je marihuana. Istovremeno, oduzet je i novac u iznosu od  83.540 dinara i 205 evra, kao i četiri mobilna telefona.

„Proverom lica koje je Kosovska policija tom prilikom privela, utvrđeno je da  jedan od privedenih M.T. ima aktivnu poternicu  u vezi slučaja „laboratorija za opojne droge“ dodaje se u saopštenju.

Comments

Pročitaj još