• Početna>
  • Vesti>

Petković: Jasno je da će kompletna opozicija svoju predizbornu taktiku zasnivati na plasiranju i ponavljanju laži

Foto: Tanjug

Sada je sasvim jasno da će kompletna opozicija svoju predizbornu taktiku zasnivati na besomučnom i sinhronizovanom plasiranju i ponavljanju najbezočnijih laži na račun predsednika Aleksandra Vučića i države Srbije, u nadi da će spinovima i neistinama na račun Kosova i Metohije uspeti da prevare građane, ali su se grdno prevarili. saopštio je član predsedništva Srpske napredne stranke Petar Petković.

“U toj kampanji plaćenih laži Dragana Đilasa i Dragana Šolaka horski učestvuju i Miloš Jovanović i Boško Obradović i Borko Stefanović i Srđan Milivojević i time građanima još jednom pokazuju da je glas za svakoga od njih glas za Đilasovu tajkunsku politiku koja radi direktno protiv interesa srpskog naroda na KiM, a kojoj se jedino Aljbin Kurti raduje” stoji u saopštenju.

U toj borbi se ne biraju sredstva iako su oni poslednji koji bi smeli da ikome drže lekcije o Kosovu i Metohiji i odbrani nacionalnih interesa, naveo je Petković.

“Reč je o ljudima koji polaze od sebe i sopstvenog nemorala i koji su svojom katastrofalnom politikom unesrećili naš narod na Kosovu i Metohiji, a svoj nemoral su višestruko pokazali i dokazali radeći protiv interesa sopstvene države i naših suanrodnika od Štrpca do Leposavića” istakao je.

Lažne vesti, poput one kojoj su danas kumovali Đilas i Šolak, o nekakvom navodno tajnom dogovoru u Briselu a koji ne postoji, biće u narednih mesec i po dana naša politička svakodnevica, ali koliki god hor lažova bio, i koliko god oni bili glasni, nećemo se ustezati da im svaki put u lice kažemo da ne govore istinu, dodao je Petković.

Prema njegovim rečima, iz dana u dan imaćemo priliku da se uveravamo da, naspram odgovorne i državotvorne Srbije, stoji neprincipijelna koalicija, koju povezuje jedino lakomost i želja da se po svaku cenu dođe na vlast, makar u tom procesu bili žrtvovani pristojnost i moral, i pogaženi svi državni i nacionalni interesi.

“Upravo suprotno njihovim lažima, predsednik Vučić i državotvorna politika Srpske napredne stranke jedina su garancija nastavka odlučne borbe za Kosovo i Metohiju, a opoziciona koalicija lažnih levičara i lažnih desničara bi preko noći Srbiju učinila vazalnom državom i prodala sve za šaku podrške svojih inostranih mentora” naveo je Petković.

Srbija je u prošlosti previše patila i previše naučila da bi je mogla zavesti koalicija gramzivih tajkuna čija je jedina ideologija novac i desnih populista i demagoga kojima ništa nije sveto, pa ni država, zaključuje se u saopštenju člana predsedništva SNS-a Petra Petkovića.

Comments

Pročitaj još