• Početna>
  • Vesti>

Direktor Kancelarije za KiM Petković obišao štand JP ,,Mreža Most” na Beogradskom sajmu knjiga

Foto TV Most

Direktor Kancelarije za KiM Petković obišao štand JP ,,Mreža Most” na Beogradskom sajmu knjiga

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, obišao je štand JP ,,Mreža Most”, na 66. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

Petkovića je pozdravila VD direktorka JP ,, Mreža Most” Sonja Milojević, koja je naglasila da se, iako je ovo sajam knjiga, naše preduzeće može podičiti mnoštvom priznanja i zahvalnica za profesonalno i pravovremeno izveštavanje.

,,Lično bih volela da prenosimo lepe vesti, ali smo , na žalost, svi svedoci dešavanja i teške situacije u kojoj se Srbi nalaze”, naglasila je Milojević i dodala da je nada svih nas da će se situacija promeniti  i da ćemo u budućnosti moći da govorimo o lepotama i istoriji KIM, koje valja posetiti.

Direktor Kancelarije za KiM je ponovio da država Srbija nikada neće odustati od Kosova i svog naroda , naglasivši da je svestan koliko poverenje Srbi na Kosovu imaju u našu kuću.

,, Hvala vam što postojite, hvala vam na objektivnosti i sto ste prisutni na svakom delu KiM i iz minuta u minut pratite sva dešavanja”, rekao je Petković dodao da JP Mreža Most ima podršku države za svoj rad..

,,Vi ste svedok jednog vremena i svega što se dešavalo i dešava srpskom narodu na KiM”, naglasio je Petković i dodao da su iza nas i pred nama teška vremena i borba koju zajedno moramo da dobijemo. 

On je dodao da se kroz pisanu, slobodarsku reč  sa KiM, najbolje ukazuje da smo bili, ostali i ostaćemo na ovim prostorima,

,, Više od 30 izdanja sa KiM, predstaviće se na Sajmu knjiga, među kojima su impozantna dela koja zavređuju mesto u svakoj biblioteci”, rekao je Petković.

Comments

Pročitaj još