• Početna>
  • Vesti>

Tokom noći srušena kapija obdaništa i osnovne škole u Čaglavici

Foto: Kim

Jutros oko 3.00 vozilo marke Folksvagen je sletelo s puta i srušilo dvorišnu kapiju obdaništa “Đurđevak” i isturenog odeljenja OŠ “Miladin Mitić” u Čaglavici.

Policija je jutros izvršila uviđaj, a više detalja o ovom incidentu za sada nema.

Osim demolirane metalne kapije, na objektima nije pričinjena druga materijalna šteta. Nema izveštaja o povređenima.

“Vozilo je neprilagođenom brzinom udarilo u školsku kapiju. Policija je obaveštena jutros, vrše uviđaj i nadam se da će se rešiti problem što se tiče školske kapije. Da nadoknadimo štetu, jer je očigledno šteta pričinjena”, kazao je za Radio Kim direktor OŠ “Miladin Mitić” Ljubiša Karadžić.

Meštani žive u blizini ovog mesta kažu da ništa nisu čuli.

Kim saznaje da se na snimku jedne od obližnjih sigurnosnih kamera vidi da je policija bila na terenu nakon nezgode, ali slučaj nije prijavljen. Takođe, sat vremena nakon ovog incidenta, oko 4 sata ujutru na lice mesta je izašla i šlep služba.

Kroz Čaglavicu vodi put koji povezuje brzu saobraćajnicu Priština – Skoplje sa magistralom za Gnjilane preko Ajvalije. Saobraćajnica je uska i vrlo često zakrčena saobraćajem u kome učestvuju i teški građevinski kamioni, a trotoara kroz selo nema, osim ispred zgrade u kojoj su ambulanta i lokalni dom kulture.

Comments

Pročitaj još