• Početna>
  • Vesti>

U Lapljem Selu završen turnir u malom fudbalu, pobednik „Grad Priština“

Foto: RTV Gračanica

U Lapljem Selu je završen turnir u malom fudbalu, organizatori turnira i više su nego zadovoljni atmosferom i posećenošću turnira, a kao najbolji u večerašnjem finalu snage su odmerili timovi „Grad Priština“ i „Laplje Selo“. Pobednik je ekipa „Grad Priština“.

Omladina Lapljeg Sela je ovaj turnir vratila u selo posle osam godina. Turnir je počeo 17. septembra, sve utakmice igrale su se na terenu ispred OŠ „Miladin Mitić“, a doneo je i vredne nagrade za učesnike.

Jedan od organizatora Dimitrije Mirković istako je da su više nego zadovoljni organizacijom i da se nadaju da će postati tradicija.

„Prva nam je manifestacija koju smo samostalno organizovali i zadovoljni smo ovogodišnjom, nadam se da će postati tradicija i da ćemo sledeće godine organizovati još bolji i još veći turnir. Meštani su jako zadovoljni, čestitke ekipama, posebno ekipi „Grad Priština“ na osvojenom prvom mestu“, rekao je Mirković.

Mirković je dodao da su pokrovitelji ovog turnira Grad Priština, Kancelarija za Kosovo i Metohiju, kao i samostalni donatori, odnosno ljudi dobre volje.

Igrač pobedničke ekipe Filip Sekulić rekao je da su ovu pobedu očekivali, jer je ekipa „Grad Priština“ pokupila sve pobede na ovogodišnjim turnirima u fudbalu.

Sudija Goran Rakić kaže da nije bilo teško suditi kada su ovakve utakmice u pitanju, ekipe su bile dobre i fer, finale je bilo odlično.

Inače, prvo mesto osvojila je ekipa „Grad Priština“, drugo ekipa „Laplje Selo“, treće ekipa „Batuse“, a četvrto ekipa „Stanojević transport“. Finale je na oduševljenje svih gledalaca završeno bakljdom i vatrometom, najboljima su uručeni pehari.

Comments

Pročitaj još