U Dobrotinu pretučen srpski mladić

Foto: RTV Gračanica

Sinoć oko 19 časova na putu za obližnje selo Dobrotin trojica Albanaca napala i pretukla, dvadesetogodišnjeg S. P. iz Gračanice.

Strahinju je u vožnji pretekao crni BMW karavan i blokirao mu put. U izjavi je istakao da nije upamtio registarsku oznaku, ali da je imao tablice sa početnim brojem 01 što ukazuje da je vlasnik automobila iz prištinskog okruga.

“Krenuo sam da izađem sa devojkom na piće kao i svakog vikenda i u pravcu ka Dobrotinu ,preteklo me vozilo marke BMW i zaustavio sam vozilo,misleći da mu je bila potrebna pomoć. Izašao je Albanac iz auta i počeo glasno da priča,nisam ga razumeo ,udario me pesnicom izgubio sam svest.

Nije bio sam sa njim su bila još dvojica Albanaca kroz prozor i udarali me u glavu i zatim su pobegli ka Lipljanu.Kosovskoj policiji sam prijavio napad nakon što sam pregled izvršio u Domu zdravlja u Gračanici i zatim sam bio upućen na dalje lečenje jer sam bio u lošem stanju ,gde sam i zadržan jer je bila povreda glave i noć sam proveo u bolnici”,rekao je S. P. za RTV Gračanica u telefonskoj izjavi.

Strahinja iz razloga lične sigurnosti nije hteo da se snima. Prilikom napada i tuče nanesene su mu povrede. U glavnoj ulici u Dobrotinu više puta do sada su se dešavale provokacije iz vozila koja se kreću put mesta u kojima živi isključivo albansko stanovništvo.

Comments

Pročitaj još