• Početna>
  • Vesti>

Mojsilović obišao deo snaga Vojske Srbije u kopnenoj zoni bezbednosti uz KiM

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, sa saradnicima, realizovao je juče i danas izviđanje rejona u Kopnenoj zoni bezbednosti i obišao deo snaga Vojske Srbije koje izvršavaju redovne zadatke u ovom delu naše zemlje, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Tokom boravka na terenu sagledao je stanje u rejonima angažovanja snaga Vojske Srbije i razgovarao sa najodgovornijim starešinama iz jedinica Vojske Srbije o situaciji u zoni njihove odgovornosti.

Uz zaključak da su stvoreni svi ključni uslovi za neprekidno izvršavanje zadataka obezbeđenja administrativne linije sa Kosovom i Metohijom i kontrole Kopnene zone bezbednosti, načelnik Generalštaba je dao usmerenja za dalje unapređenje sposobnosti angažovanih snaga, navode iz ministarstva.

General Mojsilović je angažovanim pripadnicima Vojske Srbije odao priznanje na profesionalizmu, istrajnosti i posvećenosti sa kojom svakodnevno izvršavaju dodeljene zadatke, čime daju svoj doprinos da Vojska Srbije bude u potpunosti u funkciji očuvanja mira i bezbednosti građana Republike Srbije.

Comments

Pročitaj još