• Početna>
  • Vesti>

Na punktu kod Bistričkog mosta zaustavljen A.A; ELjšani: Priveden radi saslušanja po nalogu Specijalnog tužilaštva

Foto: Radio Mitrovica sever

Kosovska policija zaustavila je danas Srbina A. A. iz severnog dela Mitrovice na kontrolnom punktu kod bistričkog mosta.

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani, potvrdio je za Radio Kosovska Mitrovica da je danas na punktu u blizini Bistričkog mosta, na magistralnom putu Mitrovica-Leposavić, a prema naredbi Specijalnog tužilaštva u Prištini zaustavljen A.A srpske nacionalnosti

„Prema naredbi Specijalnog tužilaštva u Prištini sa ciljem da bude saslušan, zaustavili smo A. A.“, navodi Eljšani.

Prema njegovim rečima, očekuje se da nakon saslušanja A. A. bude i pušten.

„On je trenutno u policijskoj stanici u Južnoj Mitrovici. Prema mojim saznanjima, on će najverovatnije nakon saslušanja biti pušten“, dodao je Eljšani.

Eljšani, međutim, nije mogao da nam potvrdi u vezi sa kojim slučajem je Specijalno tužilaštvo zatražilo da A. A. bude saslušan.

KoSSev portal se u vezi sa ovim slučajem pisanim putem obratio portparolu Kosovske policije regiona Mitrovica-Jug, Avniju Zahitiju, koji ih je uputio na kolegu Iljmija Prekazija. On im je , kako pišu, potvrdio da nema informacije o ovom slučaju.

Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije danas posle podne su, na Bistričkom mostu, na magistralnom putu Leposavić – Mitrovica, zaustavili vozilo u kojem su bili A.A i njegova majka.

A.A je posle hapšenja Miluna Milenkovića Luneta preuzeo kik-boks klub u Severnoj Mitrovici.

Comments

Pročitaj još