TOG: Konkurs za najlepše dvorište opštine Gračanica

Foto: Pixabay

Turistička organizacija Gračanica u saradnji sa “JKP Ekologija” raspisuje konkurs za takmičenje “Najlepše dvorište opštine Gračanica“.

Svi zainteresovani građani mogu se prijaviti putem FB ili Instagram stranice TOG-a, mejl adrese konkurs.tog@gmail.com ili direktno u prostorijama TOG- a radnim danima od 10 do 14 časova.

Kako se navodi u saopštenju, potrebno je da svi zainteresovani građani dostave fotografije svojih dvorišta ili balkona, kao i ime i prezime, adresu, mesto i kontakt telefon.

Konkurs za najlepše dvorište opštine Gračanica je otvoren do 10. avgusta.

Organizatori će nakon završetka roka prijave, kontaktirati prijavljene i najaviti dolazak i fotografisanje dvorišta i balkona, nakon čega će zajednička komisija TOG – a, JKP “Ekologija” i predstavnik opštine Gračanica, u saradnji sa inženjerom hortikulture odlučiti konačnog pobednika.

Vlasnici najlepšeg dvorišta ili balkona po proceni komisije će biti nagrađeni u vidu opreme za hortikulturu ili sadnica za potrebe održavanja i ulepšavanje dvorišta 21. septembra, u okviru manifestacije Dani opštine Gračanice i svetske akcije “Očistimo svet“.

Cilj ove aktivnosti je podizanje svesti lokalnog stanovništva o značaju održavanja životne sredine, ističe se u saopštenju.

Comments

Pročitaj još