• Početna>
  • Vesti>

Mladići sa KiM stigli u Lajkovac: Skup u Beogradu 26. maja je miting srpskog jedinstva

Foto: Tanjug

Srbi sa Kosova i Metohije,mladići iz Kosovske Mitrovice i Leposavića ,njih 23-ojca koji su pre sedam dana  krenuli pešice put Beograda na ,,Skup nade” i podrške Aleksandru Vučićustigli stigli su u Lajkovac , gde su ih dočekali građani, predsednik Opštinskog Odbora Srpske Napredne Stranke Andrija Živković sa članovima .

U grupi od 23 muškarca je njih 11 iz Kosovske Mitrovice i 12 iz Leposavića.

,,Miting u Beogradu nije samo miting Srpske napredne stranke, već miting srpskog jedinstva. Ovim putem smo krenuli sa ciljem da pružimo podršku Aleksandru Vučiću i da proširimo poruku srpskog jedinstva ka svim gradovima u Srbiji”, rekao je Marko Simić iz Kosovske Mitrovice.

Darko Ristić, takođe iz Kosovske Mitrovice, rekao je da je njihov cilj da budu u Beogradu 26. maja gde će pružiti podršku Aleksandru Vučiću.

On se zahvalio predsedniku Opštine Lajkovac na prijemu, kao i Kancelariji za KiM, njenom direktoru Petru Petkoviću i Milanu Radoičiću iz Srpske liste na podršci koju su im pružili.

Grupa Srba sa KiM krenula je pešice za Beograd na skup podrške predsedniku Srbije koji je zakazan za 26. maj u Beogradu.

Oni su odeveni u majice na kojima piše “Za Srbiju, za Vučića, Srbi sa Kosova i Metohije” i nose transparent sa istim tekstom.

Comments

Pročitaj još