Petković: Sever će uvek biti srpska zemlja

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je da na prstima jedne ruke mogu da se prebroje Srbi koji su izašli na lažne izbore reagujući na izjavu kosovskog ministra unitrašnjih poslova Dželjalja Svečlje da će izbore “Srpska lista i Beograd pokušati da spreči na razne načine”.

“Na prstima jedne ruke Svečlja mogu da se prebroje Srbi koji su izašli na lažne izbore. Neće srpski narod okupaciju u koju želite da ga uvedete. Zar ne vidite prazne ulice, okupacioni gaulajteri. Nema nikakvih ucena Beograda, samo prištinskog terora. Sever će uvek biti srpska zemlja” naveo je Petković na svom Tviter nalogu.

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja ranije danas izjavio je da “izbori teku po planu i da to ne odgovara Srpskoj listi i Beogradu, zato pokušavaju da to spreče na različite načine”.

“Svesni smo da pritisak utiče na broj birača. Moramo kontinuirano raditi na neutralisanju svih ovih mehanizama kriminalne ucene u Beogradu, a ovi izbori će to pokazati. Kosovo ne može biti talac švercera“ rekao je.

Comments

Pročitaj još