• Početna>
  • Vesti>

Petković: Obradović širi lažne vesti kojima pomaže Kurtiju i Prištini

Foto: Tanjug

Lažnim patriotama iz antidržavne koalicije Aleksandar Vučić je preko 50 puta ponovio da se nikada ni direktno ni indirektno neće saglasiti sa članstvom takozvanog Kosova u Ujedinjenim nacijama, niti će priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, ali to ekstremnom politikantu Bošku Obradoviću očigledno ne odgovara, pa širi lažne vesti i spinove kojima direktno pomaže Kurtiju i Prištini, saopštio je član predsedništva SNS-a Petar Petković.

“Čak i najveći zagovornici nezavisnosti lažne države pa i sam Aljbin Kurti otvoreno govore da je upravo Aleksandar Vučić najveća prepreka nezavisnosti tzv. “Kosova” i da ne može da ga natera da bilo šta potpiše, za razliku od Obradovića, Jeremića, Tadića koji su oberučke Prištini davali i što su tražili i što nisu” navodi Petković.

Zaboravio je Boško Obradović da kaže da je upravo Aleksandar Vučić najzaslužniji za to što je 28 zemalja povuklo priznanje lažne države i što takozvano Kosovo nije uspelo da postane članica ni INTERPOL ni UNESKO, dodao je.

Na stvaranju kosovske nezavisnosti su radili upravo koalicioni partneri Boška Obradovića, koji su puštali albanske teroriste i samog Kurtija na slobodu, koji su izmeštali pregovore iz UN na polje EU gde Srbija nema većinsku podršku i koji su nemo posmatrali pogrom i ubijanje Srba 2004. godine, ali i samoproglašenje lažne države 2008. godine, navodi Petković.

“Zato njemu danas smeta Vučić jer je najveća brana nezavisnosti Kosova, jer se bori za srpski narod i zalaže za Zajednicu srpskih opština, jer ne dozvoljava da se zaborave srpske patnje i stradanja i upravo zbog toga ima nepodeljenu podršku srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, a Boška tapšu i tetoše zapadni mentori” zaključuje se u saopštenju člana predsedništva SNS-a Petra Petkovića.

Comments

Pročitaj još