• Početna>
  • Vesti>

Svečano obeležena decenija rada Kik boks kluba „Šakal“ iz Gračanice

Foto: RTV Gračanica

Kik boks klub „Šakal“ obeležio je u prisustvu svojih članova kao i i predstavnika lokalne samouprave deceniju rada. Zaslužnim pojedincima i institucijama među kojima je i opština Gračanica, kao i uspešnim članovima kluba uručene su zahvalnice.

Obeležavanje decenije rada Kik boks kluba „Šakal“ upriličili su svojim prisustvom predstavnici opštine Gračanica zajedno sa predsednicom opštine prof. dr Ljiljanom Šubarić koja je ovom sportskom klubu poželela puno pobeda i uspeha u godinama koje dolaze, navodeći da će opština Gračanica biti uvek oslonac i podrška svim klubovima i sportskim udruženjima koja afirmišu sport i mlade ljude.

Povodom 10. godina postojanja Kik boks kluba „Šakal“ direktor odeljenja za omladinu i sport Dušan Cvejić je uputio srdačne čestitke svim bivšim i sadašnjim članovima kluba i upravi kluba, te iskazao zadovoljstvo bogatom saradnjom i razumevanjem sa opštinom Gračanica i ovim klubom.

„Ponosni smo što na teritoriji naše opštine imamo takav klub, koji je u prethodnoj deceniji dao nemerljiv doprinos  razvoju i popularizaciji kik boksa na ovom prostoru, kao i njegovoj promociji u regionu i šire. To potvrđuju brojna priznanja i nagrade koje je je klub odvojio. U godini jubileja, kada obeležavate 10 godina postojanja, treba da pokažemo respekt i zahvalnost treneru i koji je i zaposlen u Opštini Gračanica  Slobodanu Stanisavljeviću, koji je nesebično uložio svoj trud, entuzijazam, znanje, ali i vreme da bi uzdigao kik boks na viši nivo, tako da danas i njegovi učenici otvaraju svoje klubove i rade kao treneri u svojim školama. Verujem da ćete i dalje biti primer i podstrek svim mladima na teritoriji naše opštine, za buduće generacije koje će stasavati, za buduće šampione, koji odluče da treniraju u ovom klubu“, kazao je Cvejić u svom obraćanju na obeležavanju jubileja „Šakala“.

Opština Gračanica pomagala je u više navrata opremanje i rad Kik boks kluba „Šakal“ a članovi ovog kluba reprezentovali su opštinu Gračanica veoma uspešno na brojnim takmičenjima osvajajući medalje i visoka priznanja.

Kik boks klub “Šakal” osnovan je 2012. godine a u svom sastavu okuplja decu i omladince i svih sredina na teritoriji opštine Gračanica.  Članovi ovog kluba osvojili su do sada oko 90 medalja na različitim kako domaćim tako i međunarodnim, ali i svetskim takmičenjima.

Comments

Pročitaj još