• Početna>
  • Vesti>

Sastanak Vučića sa premijerkom Brnabić i ministrima iz reda SNS završen bez izjava za novinare

Foto: Tanjug/Strahinja Aćmović

U Predsedništvu Srbije završen je sastanak predsednika Aleksandra Vučića sa premijerkom Anom Brnabić i ministrima iz reda SNS, koji su napustili zgradu oko 13. 45 minuta.

Ministri nisu želeli da daju izjave novinarima, a predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je dodao da će to učiniti drugi put.

Na sastanku na koji su došli oko 12.00 sati bili su Nikola Selaković, Darija Kisić, Goran Vesić, Zoran Gajić, Miloš Vučević, Maja Gojković, Mihailo Jovanović, Irena Vujović, Jelena Begović, Jelena Tanasković, Aleksandar Martinović, Siniša Mali, Maja Popović.

U Predsedništvo su oko 12.00 sati stigli i predsednik parlamenta Vladimir Orlić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Kako je ranije potvrdio T a n j u g u ministar trgovine i funkcioner SNS Tomislav Momirović, ministri iz redova iz SNS trebalo je da se sastanu sa Vučićem u 12.15 sati.

“Imali smo juče sastanak sa predsednicom vlade Anom Brnabić, gde smo jako negativno reagovali na određena dešavanja u Skupštini. Dok se predsednik Republike borio i izborio za naš narod na KiM, zaustavio ‘Oluju’ na KiM i nove pogrome – da li smo imali podršku od naših partnera”, upitao je Momirović.

Comments

Pročitaj još