Vučić: Međusobno priznanje?! Sanjajte!

Foto: Zvanični Fejsbuk nalog Aleksandra Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije putem svog naloga na Instagramu “buducnost srbijeav” i poručio da ne traži aboliciju za svoju porodicu, kako to neki tvrde, već spas za srpski narod na Kosovu i Metohiji. “Međusobno priznanje?! Sanjajte!”, poručio je Vučić.

“Narode srpski, građani Srbije, zapadni agent Rada Trajković kaže da tražim aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Laže, laže kao i svi oni u Skupštini koji su govorili sve one besmislice. Brani me taman kao i moji koalicioni partneri.

Zato narode, samo da imate u vidu, moja porodica je ovde, ostaće u Srbiji, kao i ja. Nikoga se ne plašimo jer ništa ukrali nismo.

Krivi smo jer branimo Srbiju. Branićemo Srbiju. Međusobno priznanje?! Sanjajte! Živela Srbija”, poručio je predsednik Vučić u izjavi objavljenoj na Instagramu.

Ranije danas, Novosti su objavile da da je Vučić na sednici vrha Srpske narodne stranke poručio da je spreman da ide na izbore kao kandidat za premijera i da neće popustiti pod ucenama “ni Zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara”.

Blic je, pozivajući se na izvore u vrhu SNS-a, objavio da bi vanredni izbori u Srbiji mogli da budu održani već u septembru.

Comments

Pročitaj još