• Početna>
  • Vesti>

Vučić potvrdio prisustvo na sednici Skupštine Srbije o KiM: Boriću se za KiM i za našu Srbiju

Foto: Tanjug

Predsednik Aleksandar Vučić potvrdio je svoje prisustvo na sednici Skupštine Srbije koja će biti održana narednih dana i da će odgovarati na pitanja poslanika.

„Moja obaveza je da, poštujući parlament, izađem u susret svim njihovim zahtevima. Pojaviću se u Narodnoj skupštini, odgovarati na sva pitanja, i boriti se za Kosovo i Metohiju i za našu Srbiju“, istakao je Vučić.

Vučić je u videu objavljenom na njegovom Instagram profilu izrazio žaljenje što pojedine opozicione političke stranke nisu prihvatile njegov poziv na konsultacije kako bi ih informisao o svim pritiscima sa kojima se Srbija suočava. Dodao je da je o svemu iskreno informisao i građanstvo.

„Ništa nisam skrivao od vas. Rekao sam vam i kako i koliko smo se borili i kako nameravamo da se borimo u budućnosti za našu zemlju. Ponudio sam svim političkim akterima razgovor, konusltacije da ih upoznamo i sa pritiscima i savim onim sa čim se Srbija suočava. Rekli su da ne žele da razgovaraju, ili bar dobar deo njih, već žele javnu manifestaciju, predstavu za svoje političko delovanje. Žao mi je što nisu razumeli da je država važnija od političkih interesa bilo koje stranke, bilo koga od nas“, rekao je Vučić.

Comments

Pročitaj još