• Početna>
  • Vesti>

SL: Svećlja nastavlja sa lažnim optužbama protiv Srba

“Nemoć i nervoza Dželala Svečlje sve više dolazi do izražaja ovih dana. Nakon što je zahvaljujući svojim safari posetama severu Kosova i Metohije i divljanju svojih specijalaca doveo do usijanja situaciju na terenu a srpski narod primorao da se brani na barikadama, on nastavlja sa lažnim optužbama protiv Srba, a posebno protiv potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića”, navela je Srpska lista u saopštenju.

Srpska lista ocenila je da “pretnje koje uplašeni Svečlja upućuje potpredsedniku Radoičiću su smešne, i neće uplašiti niti Radoičića niti ijednog Srbina na barikadama. I juče, i danas i sutra on je sa svojim narodom i nikakve lažne optužbe, montirani procesi i pretnje ga neće uplašiti niti odvojiti od svog naroda koji mu bezrezervno veruje”, navodi Srpska lista.

Ipak, ove pretnje i uvrede koje ovih dana Svečlja upućuje liderima Srpske liste, kako se navodi u saopštenju, najbolje oslikavaju antisrpski karakter Vlade Aljbina Kurtija čiji ministri zloupotrebljavaju svoje pozicije i institucije za obračun sa Srbima, i time najbolje otkrivaju represivni i diktatorski karakter režima u Prištini.

Svečlja je ranije izjavio da će potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić “pre ili kasnije pasti u ruke Kosovske policije”, preneo je Kljan Kosova.

Comments

Pročitaj još