Gračanica čeka pobedu protiv Brazila

Foto: Kim, printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras igra prvu utakmicu na Mundijalu u Kataru protiv selekcije Brazila, a većina stanovnika opštine Gračanica sa kojima je ekipa Kima razgovarala veruje u pobedu.

„Nadam se, u ime Boga, da će naša reprezentacija da prođe do polufinala. Brazil ćemo da tučemo. Čim su pali Nemci i Argentina, ja sam ubeđen da ćemo da prođemo ovu grupu, ali i do polufinala. Očekujem da rezultat bude 2:1 za Srbiju“, kazao je Radojca Ćiković iz Gornje Gušterice, nekadašnji fudbaler.

„Imamo dobru reprezentaciju, dobrog selektora. Pamtim da smo protiv Brazila uvek prolazili dobro. Brinu me samo Kamerun i Švajcarska, sa Brazilcima ćemo na jedvite jade, ako uzmemo bod to je puna kapa. Ako Srbija igra koletivno, možemo lako i da ih pobedimo“, rekao je Dragan Vučić, bivši fudbaler „Rudnika“ i „Gračanice“.

„Navijam za Srbiju. Najteža utakmica koja nam je pala u grupi je Brazil, daj Bože da možemo da izvučemo remi, ali ja se nadam da ćemo da izgubimo sa 2:0. Ako ih pobedimo, izvučemo remi, kao da smo osvojili prvenstvo“, mišljenja je Feljdi Mehmeti iz Gračanice.

„Brazil je Brazil, izgubiće Srbija. Brazil je jaka ekipa, ne igra Mitrović, ni Filip Kostić. Mislim da nemamo neke šanse, ako izvučemo nerešeno, biće dobro“, kazao je nekadašnji fudbaler Žika Marinković.

„Brazil je svetska sila u fudbalu. Daj Bože da pobedimo. Gledaću obavezno“, rekao je Jovica Vasić.

„Sigurno pobeđujemo, svi navijamo“, navela je Gordana Đorić.

„Pobedićemo, 2:1 za Srbiju“, kažu slučajni prolaznici na gračaničkim ulicama.

Selektor reprezentacije Dragan Stojković Piksi najavljuje „dobru i hrabru Srbiju protiv Brazila“ i poručuje da se „Orlovi“ nikoga ne plaše.

Comments

Pročitaj još