• Početna>
  • Vesti>

Predstava “Dobrodošli u kabare” večeras u Mitrovačkom dvoru

Predstava “Dobrodošli u kabare”, u izvođenju Tanje Bošković i Radeta Marjanovića, biće odigrana večeras od 19h u Mitrovačkom dvoru.

Ulaz će biti slobodan. Organizatori ovog kulturnog dešavanja je Studentski centar Priština – Kosovska Mitrovica.

Kabare Radeta Marjanovića je logično zaokruženje rada jednog glumca, koji se u svojoj dugogodišnjoj, uspešnoj karijeri bavio i muzičkim teatrom. U poslednjih 15 godina, autor je nekoliko vrlo uspešnih kabarea”: Dobra stara vremena”, “Dođi u kabare”,” Boemsko veče”,” Sunčani kabare”. Odigrao ih je više od 500 puta, na scenama u Beogradu (Pozorište na Terazijama), širom Srbije i zemljama u okruženju.

Dobrodošli u kabare je skup najboljih i najatraktivnih numera iz poomenutih predstava. Naravno, kako i dolikuje kabaretskoj formi tu su i nove priče naših najpopularnijih pisaca uz muzičke hitove 80-tih i 90-tih godina.

Dobrodošli u kabare na duhovit i ironičan način govori o onim starim, ali i ovim novim vremenima, koja tako burno proživljavamo. U ovoj izvanrednoj predstavi, punoj smeha i emocija, učestvuje i jedna od najvećih glumačkih zvezda ovih prostora – Tanja Bošković, poručuju organizatori.

Ulaz je slobodan a organizator je Studentski centar Priština – Kosovska Mitrovica.

Comments

Pročitaj još