• Početna>
  • Vesti>

Vučić: Uvek smo radili ono što je najbolje za našu zemlju

Foto: Tanjug

Predsednik Aleksandra Vučić ocenio je da je protekla nedelja bila izuzetno važna za Srbiju u svakom smislu, a da ga posebno raduje nastavak trenda dogovora i realizacije velikih investicionih projekta koji jačaju našu privredu i prosperitet celog društva.

Radimo sa najvećim svetskim ekonomijama, nemački gigant MTU otvorio je novu fabriku u Srbiji, a sa japanskim kompanijama dogovoreno je intenziviranje saradnje, napisao je Vučić na nalogu na Instagramu buducnosrbijeav. 

Predsednik je podsetio da je na regionalnom planu sa prijateljima iz Mađarske i Austrije dogovoren zajednički rad na jačanju bezbednosti naših država i građana, a da su na evropskom nivou, po prvi put u prisustvu lidera sa celog kontinenta, tražena rešenja za izazove koji su nam zajednički i nikad teži.

“U svim tim kontaktima, pri svakom rukovanju, dogovoru ili našem odgovoru, rukovodilo me je jedno – interes Srbije. Mi smo uvek radili ono što je najbolje za našu zemlju i uspevali smo da odolimo teškim izazovima sa bilo koje strane. Naučili smo da trpimo pritiske i nikada nećemo dovesti Srbiju u opasnost, već nastavljamo rad na njenom opstanku i prosperitetu i u nedeljama koje su pred nama. Živela Srbija!”, napisao je predsednik.

Comments

Pročitaj još