• Početna>
  • Vesti>

Mladi fudbaleri Goraždevca i Velike Hoče odigrali prijateljske mečeve

Foto Radio Goraždevac

U Goraždevcu su juče odigrane prijateljske utakmice u malom fudbalu između najmlađih timova OFK Omladinac i FK Radnički iz Velike Hoče.

U popodnevnim časovima, dečake iz Velike Hoče ugostili su vršnjaci iz Goraždevca. Mladi fudbaleri zajedno sa gostima priredili su jednu lepu fudbalsku predstavu i prikazali izuzetan talenat za ovaj sport, piše Radio Goraždevac.

“Drago mi je što su deca došla ovde kod nas danas, ovo je prvi put da se ovde održala neka ovakva ozbiljnija utakmica“, rekao je za Radio Goraždevac jedan od inicijatora ovog događaja Vasilije Srbljak.

Stanimir Mavrić, veliki ljubitelj sporta i dugogodišnji fudbaler fudbalskog kluba Radnički iz Velike Hoče, rekao je da je ovo deci drugi put da igraju fudbal van Velike Hoče.

„Deca su prvi put u Goraždevcu, drugi put da gostuju van Velike Hoče. Bili smo prošle nedelje u Gračanici, danas nas evo u Goraždevcu. Vidite koja je radost dece što su uspela da se snađu da dođu da posete vas. Ja bih pre svega zahvalio vama i vašoj deci na gostoprimstvu, vaša deca su lepo ugostila našu decu. Nadam se da će deca iz Goraždevca doći da posete nas u Velikoj Hoči“, izjavio je za Radio Goraždevac trener mališana.

Comments

Pročitaj još