• Početna>
  • Vesti>

Rakić: Rane i nakon 23 godine od stradanja žetelaca otvorene

“Rane i nakon 23 godine od zločina nad četrnaestoro nevino stradalih žetelaca u Starom Gracku ostaju otvorene. Nada da će počinioci ikada biti kažnjeni jenjava ali naša borba za istinom nikada neće prestati jer je istina o zločinu jedino što može da ublaži preveliku bol porodica nevino stradalih žetelaca”, napisao je na svom fejsbuk profilu predsednik Srpske liste Goran Rakić. 

Oni koji imena počinioca ovog monstruoznog zločina treba da obelodane i da iste kazne nemo ćute svih ovih godina u nadi da ćemo zločine nad Srbima zaboraviti, a mi im poručujemo da naše stradale sunarodnike, komšije, našu stradalu decu nikad ne smemo i nećemo zaboraviti.

Danas se vapaj za istinom čuje svuda tamo gde Srba ima jer Staro Gracko, jedno od najstradalnijih mesta na Kosovu i Milovan Jovanović, Jovica i Rade Živić, Andrija Odalović, Slobodan, Mileta, Novica i Momir Janićijević, Stanimir i Boško Đekić, Saša i Ljubiša Cvejić, Nikola Stojanović i Miodrag Tepšić to zaslužuju.

Što više vreme prolazi naš glas za istinom i pravdom biće sve jači i jači, jer je izricanje najstrožije kazna za počinioce najmanje moguće što jedno društvo gde se zločin dogodio može da uradi.

Comments

Pročitaj još