• Početna>
  • Vesti>

Popović: Uskoro škola plivanja i vaterpola na bazenu “Hacijenda” u Gračanici

Foto: RTV Gračanica

U periodu od 13. do 19. jula, na bazenu “Hacijenda” u Gračanici biće organizovana škola plivanja i vaterpola. Devojcice i dečaci od 5 do 17 godina  imaće još jednom priliku da uče od proslavljenog vaterpoliste Nikole Rađena,  koji sa mladim talentima radi u okviru ,,Akademije talenata”.

Načelnik Kosovskog upravnog okruga Srđan Popović kaže da je sve spremno za još jedan pravi mali letnji sportski spektakl namenjen našoj deci.

“Posebno mi je drago što smo i ove godine uspeli da organizujemo nešto što će našoj deci  sa čitave teritorije Kosova i Metohije u ovim letnjim danima puno značiti i što će imati priliku da se druže i uče od naših slavnih  vaterpolista. Ono što me takođe raduje je to što već imamo prijavljene dece, kako iz Gračanice i okolnih srpskih sredina, tako i njihovih vršnjaka iz Novog Brda, Štrpca, Velike Hoče”, kaže Popović.

Mališani će, po rečima Popovića moći da se prijavljuju do srede u 10 sati, nakon čega će biti održani uvodni treninzi, a u 16. 30 biće održano svečano otvaranje.

Popović ističe da će se  Kosovski  upravni okrug i Privremeni organ grada Priština, koji su organizatori ovog letnjeg sportskog kampa, potruditi da budu najbolji domaćini deci koja će tokom trajanja škole plivanja i vaterpola boraviti u Gračanici.

On je izrazio posebnu zahvalnost Kancelariji za KiM i direktoru Petru Petkoviću, što će  još jednom obradovati naše mališane, jer se čitav ovaj sportski spektakl održava pod pokroviteljstvom Kancelarije za KiM,

Comments

Pročitaj još