Petković danas i sutra na Kosovu i Metohiji

Foto Kancelarija za KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković boravi danas i sutra na Kosovu i Metohiji.

Danas u 12:30 sati direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju obići će u Orahovcu socijalno ugroženu porodicu Šarić i tom prilikom će braći Ljubiši i Draganu uručiti pomoć, koju je obezbedila Kancelarija za Kosovo i Metohiju. U 13.15 Petković će pozdraviti meštane Velike Hoče (na ulasku u mesto, kod Spomenika). Nakon toga, u 13:30 sati, u Velikoj Hoči, Petković će obići stomatološku ambulantu, gde će razgovarati sa zaposlenima koji su nedavno zasnovali radni odnos. Posle obilaska stomatološke ambulante, predviđeno je da direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju obiđe Dečansku vinicu, a potom u 14:15 da poseti šestočlanu porodicu Gogić i porodicu Mihajlović, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije

U 15:30 sati direktor Petković će obići selo Novake kod Prizrena i razgovarati sa povratnicima o njihovim problemima i potrebama.
Sutra, drugog dana posete, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, zajedno sa vladikom raško-prizrenskim i kosovsko-metohijskim Teodosijem prisustvovaće u Prizrenu obeležavanju Slave Prizrenske Bogoslovije, Sveti Kirilo i Metodije, koja počinje u 9 sati, liturgijom u crkvi Svetog Đorđa, a nastaviće se svečanim programom.

Posetu Kosovu i Metohiji direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković završava obilaskom crkve Bogorodice Ljeviške.

Comments

Pročitaj još