Gračanica: U toku prijave za obuku konobara

Foto: facebook

U sklopu projekta “Promocija i održivi razvoj turizma u opštini Gračanica 2022” koji finansira Opština Gračanica, a u cilju poboljšanja kvaliteta usluga u lokalnim ugostiteljskim objektima i unapređivanja mogućnosti zapošljavanja mladih koji žive na teritoriji ove lokalne samouprave, Turistička organizacija Gračanice (TOG) i ove godine organizuje besplatnu obuku konobara.

TOG poziva sve zainteresovane osobe i ugostitelje da se prijave za obuku konobara koja će se održati u periodu od 6. do 13. juna ove godine.

Svi ugostitelji koji žele da poboljšaju kvalitet usluge i zainteresovani su za obuku konobara, kao i nezaposlena lica, mogu se prijaviti svakog radnog dana od 9 do 15 časova, najkasnije do 3.juna slanjem poruke na imejl adresu konkurs.tog@gmail.com , ili pozivom na broj telefona +38138748267. Prijavu je moguće izvršiti i lično u prostorijama TOG-a u zgradi Tržnog centra u Gračanici na trećem spratu.

Obuka će se sastojati iz teorijskog i praktičnog dela. Nakon realizovanog nastavnog plana i okončane obuke, polaznici će polagati završni ispit. Oni koji ga polože će dobiti sertifikat. Svim učesnicima je obezbeđena potrebna literatura.

Obuka za nezaposlene je besplatna i predviđena je za 10 zainteresovanih lica za rad na poziciji konobara. Mogu se prijaviti kandidati između 16 i 35 godina, a iz TOG-a posebno ohrabruju žene i pripadnike romske zajednice da se prijave.

Comments

Pročitaj još