Vujović i Kešelj u Opštini Palilula

Povodom Svetskog dana šuma, danas su na Paliluli Irena Vujović i Marko Kešelj posadili 40 sadnica breze, koje su obezbeđene iz ličnih sredstava, saopšteno je iz Srpske napredne stranke . U akciji su učestvovali i Đorđe Todorović, Dejan Kesar, Aleksandar Mirković i Nemanja Joksimović, kandidati na listi “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

U saopštenju se navodi da je Irena Vujović navela da je važno da se podigne svest o zaštiti životne sredine svuda širom Srbije. Prema rečima Vujovićeve nijedna vlast nije imala ovako velika ulaganja u zaštitu životne sredine. Kao što smo gradili auto-puteve, škole, bolnice, vrtiće, tako ćemo graditi i kapitalne zelene projekte, istakla je Irena Vujović. Svako posađeno drvo ima neprocenjiv značaj za eko sistem, zato smo u prethodnoj godini posadili preko 150 hiljada stabala širom Srbije i nastavićemo istim tempom. Za kapitalne zelene projekte neophodna nam je ekonomska stabilnost, koja je moguća samo ako imamo mir i stabilnost u celoj državi, a to nam garantuje Aleksandar Vučić.

“Marko Kešelj je naveo da mu je drago što sa drugim kandidatima sa liste uređuje prostor oko sportske hale, i što na taj način ličnim primerom pokazujemo kako se brine o životnoj sredini. Kešelj je naveo da mu je drago što je posetio još jedan sportski teren, koji su aktivisti i članovi Srpske napredne stranke rekonstruisali iz ličnih sredstava, a koji se nalazi u neposrednoj blizini. Na ovaj način omogućavamo deci da se bave sportom i da možda jednog dana baš sa ovog terena imamo nekog novog reprezentativca, na koga ćemo svi biti ponosni, to je primer kako zajedno i ujedinjeni možemo sve, zaključio je Kešelj” stoji u saopštenju.

Izvor: Saopštenje

Foto: SNS

Comments

Pročitaj još