Novi projekti i pomoć građanima Raniluga

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić razgovarao je danas sa gradonačelnicom Raniluga Katarinom Ristić Ilić o novim investicijama u infrastrukturu, pomoći socijalno ugroženim porodicama kao i pomoći u ostalim oblastima u kojima Ministarstvo za zajednice i povratak može da doprinese da život stanovnika opštine Ranilug bude bolji.

Ministar Goran Rakić je tokom sastanka sa gradonačelnicom Ilić istakao da je osnovni zadatak ministarstva na čijem je čelu da u okviru mandata, pomogne opštinama da bolje funkcionišu i svakim danom budu bolji servis građana.

”Vodeći se činjenicom da svakog dana moramo da uradimo stvari koje će pospešiti životne uslove onih koji su nam poverenje za to ukazali, gradonačelnici Ilić sam preneo da će u ministarstvu za zajednice i povratak uvek imati iskrenog partera u realizaciji dobrih stvari za stanovnike opštine koju vodi”, kazao je ministar Rakić.

Gradonačelnica Ilić se ministru Goranu Rakiću zahvalila na kako je istakla ”veoma produktivnom sastanku iz kog će u narednom periodu proizići konkretni koraci u realizaciji bitnih projekata za opštinu Ranilug”.

Izvor: TV Most, saopštenje

Comments

Pročitaj još