• Početna>
  • Vesti>

Vulin: Možda će EU i SAD konačno uspeti da me smene iz Vlade Srbije

“Moja glava je mala cena za pravo Srba da se zbog tuđih laži ne stide pred svojom decom” izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, povodom najnovijih izjava o Račku.

“Kada Kurti objavi stvaranje Velike Albanije, Evropska unija i Sjedinjene Američke Države ćute. Kada sud oslobodi dokazane ratne zločince Orića, Gotovinu i Haradinaja, EU i SAD ćute, kada Priština odbije da sprovede Briselski sporazum EU i SAD ćute, kada ja kažem istinu o Račku EU i SAD progovore”, istakao je Vulin u pisanoj izjavi i dodao:

“Možda će EU i SAD konačno uspeti da me smene iz Vlade Srbije, možda će im se ispuniti želja da me ne bude u nekoj sledećoj vladi, možda neka zgodna saobraćajna nesreća okonča i moj život, ali ništa ne može da se uradi, a da istina o Račku ne postane vidljiva i dokazana, ništa ne može da se uradi, a da istina o Račku i izmišljenom povodu za NATO agresiju ne bude ispričana.”

On je dodao da se “veliki ljute na Srbe koji se ne boje da kažu istinu, a posebno istinu koja pokazuje koliko su veliki bili mali pred mojim narodom”.

“Filmove o Košarama, Paštriku, Račku smo snimili da bes velikih sila i kukavičluk slučajnih Srba ne bi ubili istinu. Ponosan sam što sam deo borbe za istinu i kao svaki Srbin u istoriji mog naroda koji se usudio da pruži otpor, spreman sam da za to platim cenu i političku i ličnu. Moja glava je mala cena za pravo Srba da se zbog tuđih laži ne stide pred svojom decom”, rekao je Vulin Evropskoj uniji i Sjedinjenim Američkim Državama.

Izvor: Tanjug / Radio Mitrovica sever

Foto: Tanjug

Comments

Pročitaj još