• Početna>
  • Vesti>

SL: Snažna podrška predsedniku Srbije u borbi protiv kriminala

Srpska lista uputila je podršku predsedniku Srbije u njegovoj, kako se navodi u saopštenju “brobi protiv kriminala”.

“Srpski narod sa Kosova i Metohije pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv organizovanog i svakog drugog kriminala, koji je do 2012. godine Srbiju i njene građane držao kao taoce tajkuna i lopova” navodi se u saopštenju.

U tekstu se dalje navodi da jaka Srbija za srpski narod na KiM znači garanciju njegovog opstanka na tom području.

“Za Srbe na Kosmetu jačanje Srbije je jasan garant opstanka i ostanka na ovim svetim prostorima, na kojima čuvajući rodnu grudu, čuvamo koren svakog Srbina i svake Srpkinje ma gde oni živeli. A zahvaljujući borbi predsednika Vučića taj koren je svakog dana jači i snažniji. Simultani napadi na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučić spolja i iznutra posledica su čvrstog stava u odbrani Kosova i Metohije i budućnosti srpskog naroda”.

“Udruženi antisrpski i kriminalni elementi nastoje da po svaku cenu skrenu Srbiju sa puta na kom se nalazi, a koji za naš narod znači bolji život, ekonomsko i vojno jačanje naše zemlje, ali i pozicioniranje na diplomatskoj karti sveta kao zemlje koja ima ugled i poštovanje, kako na istoku, tako i zapadu” dodaje se u saopštenju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još